dcm meststoffen


Of lees verder over dcm meststoffen

DCM Meststoffen zijn organische meststoffen die een vrijstelling van voedingsstoffen bieden afhankelijk van de behoefte van de plant. Dit biedt als voordeel dat alle voedingsstoffen opgenomen worden door de plant en er weinig verloren gaat.

Let op: Zelf raden we DCM meststoffen niet meer aan, beter kan je kijken naar Innogreen meststoffen

DCM Meststoffen vs. chemische producten

In tegenstelling tot chemische producten, waarbij de opname in één keer zal gebeuren en de ‘niet-nodige stoffen’ ook niet zullen opgenomen worden en wegspoelen. Door het geleidelijk opnemen zullen de DCM meststoffen een langere werkingsduur bieden en afhankelijk van het soort plant en de omgevingsomstandigheden opgenomen worden. Bijkomend is dat de organische stoffen ook bijdragen aan een verbetering van de bodem waar de planten zich bevinden.

professionele-meststoffen

Organische meststoffen

organische meststoffen

Waarvoor worden DCM Meststoffen gebruikt?

fertilizer-plants

De DCM meststoffen kunnen zowel voor gazon, groentetuin, siertuin, kamerplanten, bloembakken en terrasplanten gebruikt worden. Voor iedere toepassing is er een specifiek product verkrijgbaar dat aan alle noden van de betreffende planten voldoet. Ook voor de professionele tuiniers/hoveniers zijn er verscheidene producten beschikbaar. Denk hierbij aan onder andere tuinbouw, boomkwekerij, fruitteelt en dergelijke.

Bij de productie van ieder product worden zorgvuldig de grondstoffen geselecteerd in de juiste verhoudingen wat leidt tot een optimale werking van de DCM meststof voor iedere toepassing. Door een hoogtechnologisch productieproces wordt de kwaliteit ten allen tijde gewaarborgd en iedere verpakking krijgt een label met productiedatum, code en batchnummer.